In de naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle
Liefde voor iedereen, haat voor niemand

zondag, september 25, 2022

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle
Liefde voor iedereen, haat voor niemand

Over Ahmadiyya Moslim Schrijversgilde

Majlis Ansar Sultan-ul-Qalam (Ahmadiyya Moslim Schrijversgilde) is een literaire organisatie die onder de supervisie van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya en Lajna Imaillah Nederland werkt.

Het uitdrukkelijke doel van de organisatie is de eer en de heiligheid van de Islam door middel van de pen te verdedigen.

Vandaag de dag, worden nog steeds pijlen afgeschoten op de persoonlijkheid van de Heilige Profeet (saw).

Het enige verschil is dat deze pijlen afgeschoten van desinformatie en herhaalde pogingen om zijn reputatie te beschadigen in de media zijn gebaseerd op onwetendheid betreffende Islamitische principes en waarden.

In het kader van de richtlijnen van Khilafat-e-Ahmadiyya werken leden van Majlis sultan-ul-Walam onvermoeid om in de media de aanvallen op de Islam te pareren.

De enorme inspanningen van elk van deze leden zijn een testament van de sterkte van hun standvastige verplichting aan de “Jihad door de pen” die een mooi gezegde van de Heilige Profeet (saw) wordt geïllustreerd: “De inkt van een geleerde is heiliger dan het bloed van een martelaar.”

Wij nodigen u uit om vragen te stellen.

Sociale media linken

Contact

Als er vragen en/of opmerkingen zijn, aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook direct mailen op: contact@test.moslimschrijvers.nl.

    * = verplicht